ثبت نام دکتری تخصصی دانشگاه آزاداسلامی تا شنبه ادامه دارد

ثبت نام دوره دکتری تخصصی (PHD) دانشگاه آزاد اسلامی سال 93 تا روز شنبه 14 دی ماه ادامه دارد.

borna ghasemi-12-41.JPG

به گزارش سرویس«دانشگاهی» ایسنا، دکتر ناصر اقبالی - رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: ثبت‌نام دوره دکتری تخصصی (PHD) دانشگاه آزاد اسلامی فقط تا روز شنبه 14 دی ماه ادامه دارد و تمدید نمی شود.

وی افزود: متقاضیان در صورتیکه با سوال یا ابهامی مواجه شدند با مراجعه به سایت www.pubr-azmoon.com سوال خود را مطرح تا کارشناسان در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه هر سال داوطلبان نسبت به دوری محل آزمون تا محل سکونت ابراز نارضایتی می کردند، برای اولین بار تصمیم گرفته شد که هر فرد بتواند حوزه امتحانی خود را با توجه به نزدیکی محل سکونت خود انتخاب کند.

وی افزود: این حوزه های امتحانی شامل اصفهان (خوراسگان)، تبریز، رشت، ساری، کرمان، مشهد، علوم و تحقیقات خوزستان، تهران، پردیس علوم و تحقیقات سیستان وبلوچستان، شیراز و علوم و تحقیقات کرمانشاه است.

اقبالی درباره زمان برگزاری آزمون دوره دکتری گفت: این آزمون در 24 و 25 بهمن ماه در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار می شود.

وی با بیان اینکه آزمون دکتری تخصصی به صورت تستی برگزار می شود، گفت: رشته های معماری و شهرسازی آزمون عملی نیز دارند.