سه کتاب با موضوع حق و حقوق منتشر شد

سه کتاب با موضوع حقوق اسلامی، حق های فرهنگی در حقوق بین الملل و حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین به چاپ رسید.

47-153.jpg

به گزارش خبرنگار کتاب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کتاب «نگاهی به دیدگاه‌های حقوقی اسلامی» تألیف دکتر سیدفضل‌الله موسوی، استاد حقوق بین‌الملل و رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، شامل یک مقدمه و پنج فصل مجزا با نام‌های: حقوق عمومی، حقوق بین‌الملل عمومی، حقوق جزا، مباحث نو درباره نقد با نگاهی اسلامی و تحول در علوم انسانی با نگاهی اسلامی است.

این کتاب در 484 صفحه با شمارگان 500 نسخه و قیمت 25هزار تومان به تازگی از سوی انتشارات خرسندی به چاپ رسیده است.

همچنین کتاب «حق‌های فرهنگی در حقوق بین‌الملل» تألیف السا استاماتوپولو با دیباچه مری رابینسون و ترجمه دکتر سیدقاسم زمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی، و موناالسادات میرزاده، دانشجوی دکتری حقوق بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی، منتشر شده است.

این کتاب علاوه بر یک مقدمه شامل چهار فصل است. در فصل اول پیشینه حقوقی و فضای معاصر مورد بررسی قرار گرفته است. حق مشارکت در حیات فرهنگی در اسناد و رویه بین‌المللی، منظور از حق‌های فرهنگی چیست؟ و گروه‌های خاص دیگر فصل‌های این کتاب هستند.

کتاب یادشده در 384 صفحه با شمارگان 500 نسخه و قیمت 20هزار تومان از سوی انتشارات یادشده منتشر شده است.

همچنین کتاب «حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین» تألیف سیدمهدی موسوی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، شامل پنج فصل است: مفهوم اصل حق تعیین سرنوشت ملت‌ها در حقوق بین‌الملل، مراحل شکل‌گیری و تحولات اصل حق تعیین سرنوشت ملت‌ها، فلسطین و تحولات تاریخی آن، فلسطین و حق تعیین سرنوشت، مذاکرات و قراردادهای صلح در دهه 90 و بررسی‌ آن‌ها.

کتاب «حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین» در 300 صفحه با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 15هزار تومان از سوی انتشارات خرسندی منتشر شده است.