پرس تی وی خبر داد:

شکنجه یک ایرانی در امارات

یک توریست دوچرخه سوار ایرانی که در امارات به اتهام جاسوسی زندانی شده بود، گفت: او در طول دوران بازداشت خود در این کشور عربی، تحت شکنجه قرار گرفته است.

epa1-2.jpg

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسین قره‌داغی که معلم مدرسه‌ای در شمال غربی ایران نیز هست، در گفت و گو با شبکه خبری پرس تی‌وی گفت: من به مدت ۳۵ روز، شکنجه شدم. من دیگر از نظر فیزیکی، همان فرد سابق نیستم. مرا از بسیاری از نیازهای اساسی محروم کردند.

این شهروند ایرانی، خاطرنشان کرد که با پیام صلح و دوستی برای جهان، با دوچرخه‌اش به بسیاری از کشورهای جهان سفر کرده است.

قره‌داغی به مدت ۷۸ روز بدون اجازه تماس با خانواده‌اش و یا سفارت ایران، زندانی بود.

وی افزود: آن‌ها، مرا به جاسوسی متهم کرده و مرا شکنجه کردند، ولی آن‌ها، هیچ مدرکی علیه من نداشتند. من فقط یک توریست دوچرخه‌سوار هستم.

قره‌داغی از وزارت خارجه خواسته است که پرونده او را به دیوان بین‌المللی دادگستری ارجاع دهند.