برگزاری اولین دوره مهارت های فن مذاکره

اولین کارگاه آموزشی مهارتهای فن مذاکره در قراردادهای بین المللی برگزار شد

به لطف و توفیق الهی پژوهشکده حقوقی شهر دانش اولین کارگاه آموزشی یک روزه مهارت های فن مذاکره در قراردادهای بین المللی را در روز پنجم دی ماه نود و دو با حضور تعدادی از پژوهشگران حقوق ـ مدیران بازرگانی شرکتها ـ مدیران مالی شرکتها و ... برگزار نمود.

به لطف و توفیق الهی پژوهشکده حقوقی شهر دانش اولین کارگاه آموزشی یک روزه مهارت های فن مذاکره در قراردادهای بین المللی را در روز پنجم دی ماه نود و دو با حضور  تعدادی از پژوهشگران حقوق ​ـ مدیران بازرگانی شرکتها ـ مدیران مالی شرکتها و ... برگزار نمود.

این دوره با هدف شناخت اصول و روشهاي مديريت قراردادهاي بين المللي، دستيابي به فنون مذاكره براي رسيدن به موقعيت برنده ـ برنده،  مهارت برقراري بهترين تعادل ميان ريسك ها و منافع ناشي از يك قرارداد، تقويت مهارت هاي ارتباطي براي دستيابي به نتايج بهتر در عقد قراردادهاي بين المللي، شناخت ريسكهاي قراردادهاي بين​المللي و مكانيزم هاي جامع مديريت آن برگزار شد.

مدرس این کارگاه یک روزه دکتر نصرا... ابراهیمی  دکترای حقوق بین​الملل خصوصی از دانشگاه شفیلد ـ  انگلستان و  عضو هيأت علمي دانشگاه تهران  است.

با توجه به استقبال بالای دانش پژوهان گرامی از اولین  کارگاه آموزشی یک روزه مهارت های فن مذاکره در قراردادهای بین المللی، دومین کارگاه آموزشی خود را در همین زمینه به انضمام کارگاه شبیه سازی مذاکرات برای بالا بردن هر چه بیشتر مهارت داوطلبین محترم به زودی برگزار خواهد شد. منتظر اطلاعیه های بعدی ما در این زمینه باشید.