رییس کمیسیون قضایی:

200 میلیارد تومان برای حمایت از محکومان جرائم غیرعمد اندک است

رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: 200 میلیارد تومان برای حمایت از محکومان غیرعمد اندک است.

الهیار ملکشاهی در گفت‎وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، بیان کرد: جرائم غیرعمدی به‎صورت سالیانه در حال افزایش بوده و تعداد زندانیان این بخش روز به روز بیشتر می‎شود.

وی با بیان اینکه اختصاص بودجه 200 میلیارد تومانی برای حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد مالی که در لایحه بودجه 93 لحاظ شده جوابگو نیست، اضافه کرد: این رقم تنها می‎تواند جوابگوی تعدادی از افراد باشد.

ملکشاهی افزود: در کمیسیون تلفیق احتمال اینکه این رقم افزایش یابد، زیاد است اما چنانچه همین رقم باقی بماند باید قوه قضائیه با یک مدیریت و برنامه‎ریزی دقیق و با کمک شورای حل اختلاف و افراد ذی‎نفع بتواند با افراد شاکی مذاکره کند تا آنها قسمتی از حق خود را به خاطیان ببخشند.

نماینده مردم کوهدشت در مجلس با اشاره به اینکه هرچه میزان بیکاری در جامعه افزایش یابد تعداد زندانیان نیز بیشتر می‎شود، تصریح کرد: با توجه به تعداد زیاد زندانیان، دولت باید رقمی بیش از یک‎هزار میلیارد تومان به اشتغال زندانیان اختصاص دهد.