نجف‌نژاد با استناد به استعلام اخذ شده از اداره قوانین مجلس:

نمایندگان منعی برای شرکت در انتخابات فدراسیون های ورزشی ندارند

رییس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی گفت که طبق استعلام اخذ شده از اداره قوانین مجلس، نمایندگان منعی برای شرکت در انتخابات فدراسیون های ورزشی ندارند.

Arash Khamooshi (12 of 12).jpg

مقداد نجف‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: تعدادی از نمایندگان برای حضور و شرکت در انتخابات فدراسیون‌های مختلف تقاضاهایی داشتند که بنده به عنوان رییس فراکسیون ورزش مجلس در نامه‌ای به آقای امیدوار رضایی معاون اداره قوانین مجلس خواستار بررسی قانونی این موضوع شدم.

وی افزود: استعلام حول این موضوع بود که آیا نمایندگان می‌توانند در مجامع و انتخابات ورزشی شرکت کنند، آیا منعی در این رابطه وجود دارد یا خیر؟

رییس فراکسیون ورزش ادامه داد: پاسخ استعلام ما از معاونت قوانین مجلس این بود که هیچ منعی برای حضور نمایندگان در مجامع ورزشی و انتخابات فدراسیون‌های ورزشی وجود ندارد، بنده این استعلام را به سازمان بازرسی و وزارت ورزش و جوانان اعلام می‌کنم.

نجف‌نژاد همچنین گفت: تمایل نمایندگان برای شرکت در انتخابات فدراسیون‌ها جهت تصدی پست ریاست و یا عضویت در سایر ارکان فدراسیون‌ها و مجامع ورزشی است که طبق استعلام از اداره قوانین مجلس منعی برای حضور آنها وجود ندارد و می‌توان از ظرفیت نمایندگان استفاده کرد.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی افزود: ملاک عمل ما برای حضور نمایندگان در انتخابات فدراسیون‌های ورزشی همان استعلامی است که از معاونت قوانین مجلس به عمل آمده است.

وی درباره اینکه آیا انجام این کار با قانون ممنوعیت بیش از یک شغل مغایرت دارد یا خیر، گفت: آنچه که معاونت قوانین بر اساس استعلام به ما اعلام کرده است براساس همان عمل می‌کنیم.